AccuRanker anmeldelse: En fantastisk ranktracker

accuranker logoSom ejer af en virksomhed, brand eller webshop kender du helt sikkert den evige kamp med at sørge for, at netop din hjemmeside ender helt i top på Google og fanger brugernes øjne? Der er stor konkurrence på de kendte søgemaskiner, og derfor er det helt afgørende, at du forstår at placere din hjemmeside i top ved brug af effektiv søgemaskineoptimering. Arbejdet stopper dog ikke her. Det er nemlig lige så vigtigt, at man løbende følger med i, hvordan søgeordene, du optimerer, rent faktisk klarer sig. Med Accuranker får du verdens bedste værktøj til søgeordsanalyser. Dermed slipper du for selv at skulle bøvle med at overvåge dine placeringer på dine søgeord. Du finder ikke et hurtigere, grundigere eller mere professionelt ranktracker værktøj noget andet sted – og så får du det endda til en rigtig god pris, hvor de giver en 14 dages gratis prøveperiode.

Besøg AccuRanker

Hvorfor har du brug for et værktøj til rank tracking?

rank tracker freeFor at få noget ud af søgemaskineoptimering, er det afgørende at analysere på dine søgeords fremgang. Uanset om du ønsker at promovere dit tømmerfirma, din smykkebutik eller webshop for børnetøj, så er vejen til succes med SEO erat overvåge, hvordan dine optimerede søgeord rent faktisk performer på Google. Det er dog de færreste, der har tiden, overskuddet og evnerne til selv at stå for den slags ofte omfattende søgeordsanalyser. Derfor er det en stor lettelse i hverdagen for de fleste hjemmesideejere og SEO specialister at få professionel hjælp fra en ranktracker som Accuranker, der lynhurtigt klarer arbejdet for dig og sikrer dig det optimale overblik med dine søgeord.

Her et eksempel fra min side i Accuranker panelet, hvor man kan se fremgang og nedgang. Der opdateres hver dag. Klik for stort billede.

En højere placering af dine søgeord kan føre til:

  • Mere trafik fra Google
  • Bedre placering end dine konkurrenter
  • Vækst og mere salg
  • Større eksopernering
  • Promovering af dit brand eller virksomhed

Anmeldelser af Accuranker

anmeldelser på trustpiltDu finder ikke en bedre eller hurtigere ranktracker end danske Accuranker. Det vidner de mange rosende ord og flotte bedømmelser fra forbrugerne på blandt andet Trustpilot også om. Her har Accuranker opnået en imponerende bedømmelse på 9,2 ud af 10, hvilket klart indikerer, at kunderne får, hvad de søger hos virksomheden, som endda formår at tilbyde deres høje service til fornuftige priser.

  • ”Jeg er rigtig glad for Accuranker. Det er nemt at få hjælp, hvis der er problemer, og så er det min fornemmelse, at de konstant udvikler på produktet. Det er super fedt!”
  • ” Super ranktracker til en god pris.”

Sådan lyder bare nogle af de gode anmeldelser på Trustpilot, som flyder med roser til de danske drenge, der står bag Accuranker.

Prisen på Accuranker

Du kan besøg Accuranker herPrisen har selvfølgelig også meget at sige, når du skal vælge et værktøj til at stå for din søgeordsanalyse. Det gode ved Accuranker er, at de formår at tilbyde hurtig og kvalitetssikret service til lave priser. Alt efter hvor mange søgeord du skal analysere på, hvor mange domæner du har, og hvor mange brugere du har brug for, finder du en pakkeløsning hos Accuranker, der passer til dine behov. Accuranker tilbyder fire forskellige pakker, hvor priserne spænder fra 44,95 dollars om måneden for 600 søgeord til 149,95 kroner om måneden, hvor man får hele 3000 søgeord med i prisen. Du kan se priser her. Før du beslutter dig for, hvilken løsning der matcher dine behov, kan du dog afprøve Accuranker helt gratis og uden binding i 14 dage. På den måde slipper du for at køre dankortet igennem og bruge penge på et produkt, før du overhovedet ved, om det er noget for dig.

Features i Accuranker

Accuranker er et webbaseret værktøj til søgeordanalyser, hvilket betyder, at du altid kan holde styr på dine placeringer, når du har adgang til internettet. En anden fordel ved dette er også, at Accuranker hele tiden kan optimere dine søgeords rankings, selvom din computer er slukket. Det bedste ved Accuranker er dog uden tvivl deres hurtighed. Så snart du har oprettet dig, går der ikke mere end et minut, før du kan se, hvordan dine søgeord klarer sig. Derudover kan du på kort til også få et overblik over, hvor mange søgninger der er pr. måned for hvert af dine søgeord, så du ved, hvilke du skal optimere. Dette er muligt, fordi Accuranker henter data fra Google AdWords Keyword Tool. På Accuranker har du mulighed for at oprette personlige rapporter, som du selv bestemmer, hvornår skal sendes til dig direkte via PDF, så du kan tjekke dine placeringer uden overhovedet at logge ind på siden. Rapporter udføres via det såkaldte Whitelabel, hvilket betyder, at du kan sende rapporterne direkte til eksempelvis kunder, da det ikke fremgår nogen stedet på rapporterne, at de er udført af Accuranker – et meget nyttigt redskab for dig der arbejder med SEO. Som noget helt unikt kan du også koble Accuranker sammen med din Google Analytics og Google Webmastertool, så du har det hele samlet et sted, hvilket skaber et bedre overblik og mindre spildtid.

Andre rank tracker værktøjer

Accuranker er milevidt foran alternativerne som eksempelvis ranktrackeren fra SEO Powersuite eller proranktracker, der er både er dyrere, langsommere og mindre intuitive.

Prisen og de mange gode features og funktioner gør Accuranker til det bedste valg af SEO ranktracker værktøj på markedet netop nu. Her får du en dansk virksomhed, som er i konstant udvikling, der hele tiden arbejder på at forbedre den i forvejen formidable service, de tilbyder deres kunder. Uanset om du har en stor virksomhed eller en mindre, kan du få gavn af deres hjælp, og deres priser kan passe til ethvert budget.

14 dages gratis prøveperiode

Hvis du ønsker effektivt at overvåge dine søgeordsplaceringer, så du kan optimere din SEO og dermed skabe bedre resultater for din hjemmeside, så skal du vælge Accuranker. Deres brugervenlige side gør det nemt og hurtigt at oprette sig, og så har du lynhurtigt søgeordsanalyser af høj kvalitet til din rådighed. Du får de første 14 dage ganske gratis. Der er altså ingen undskyldning for ikke at komme i gang med at benytte verdens bedste værktøj til søgeordsanalyser – Accuranker – i dag.

Du kan prøve Accuranker gratis her

Nyeste blog indlæg

Velkommen! Jeg har mange års erfaring med online markedsføring. Book et møde idag og lad mig hjælpe din forretning til bedre positionering online.

Theis
Online specialist
Vidste du..

At 82% af den danske befolkning køber online ifl. dansk statistik?

Har du et spørgsmål?

Jeg svarer gerne på spørgsmål indenfor online marketing. Skriv til min mail.