SEO Aarhus

Søgemaskineoptimering der virkerGoogle er de fleste danskeres foretrukne valg, når der gælder søgemaskiner. En søgning på Google kan efterhånden give svar på alt og tilbyder et hav af muligheder. Du kender det sikkert fra dig selv, når du har søgt på eksempelvis billige blomster, tømmerfirma, børnetøj eller andet. På få sekunder dukker et væld af hjemmesider op, som omhandler netop det, du søgte, og der er stor sandsynlighed for, at vælger at klikke dig ind på en af de øverste resultater.

Men hvordan sikrer du så som ejer af en virksomhed, at netop din hjemmeside ender helt i top og fanger brugernes øjne? Svaret er søgemaskineoptimering, og på det område står jeg klar med professionel og specialiseret hjælp til at skabe effektive resultater for

din forretning – ligegyldigt om du sælger blomster, tømmerekspertise eller børnetøj.

seo aarhusDerfor er SEO optimering afgørende

Der er stor konkurrence på de kendte søgemaskiner som Google og Bing, og derfor er det helt afgørende, at du som virksomhed forstår at placere dig i top ved brug af effektive SEO værktøjer. Men hvordan gør man så det i praksis? Søgemaskineoptimering handler om at optimere en hjemmesides sprogbrug, søgeord, opsætning og tekniske brug af eksempelvis data for at skabe størst mulig brugervenlighed på tværs af platforme og for at sørge for, at netop denne hjemmeside når til tops blandt søgeresultaterne på Google.

Lokal SEO

For mange virksomheder er det især vigtigt at blive fundet på lokale søgninger. Jeg kender til de rigtige metoder til at få dig frem her.

Teknisk SEO

Kan Google Crawle din hjemmeside korrekt? Er din hjemmeside hurtig nok? Er dine sidestruktur rigtig? Det er nogle de områder jeg går ind og kigger på.

Linkbuilding strategi

Jeg finder løbende muligheder for at bygge links til dit website fra andre sites.

Onpage optimering

Jeg sikre siderne på din hjemmeside er korrekt op, så du får fremgang for de mest værdifulde søgeord for dig.

Hvordan foregår SEO arbejdet?

Det lyder måske vanskeligt eller overskueligt at føre ud i livet selv, hvis du ikke i forvejen har stort kendskab til SEO optimering eller online markedsføring generelt. Derfor skal du alliere dig med en SEO freelancer som mig, der hjælper dig med at skabe bedre omsætning på din webshop eller med at få dit brand ud til et bredere publikum gennem effektiv og kvalitetssikret SEO optimering. Min ekspertise bygger på stor erfaring på området, og jeg ved, hvad der skal til for at skabe trafik hos netop din virksomhed uanset størrelse. Nedenfor er illustreret, hvordan arbejdet med SEO på dit website fungere:

Dette indlæg er sponsoreret af vores partnereWigs

infographic med seo workflow
Bedre organiske placeringer

For mange kan det måske være svært at gennemskue forskellen mellem SEO optimering og eksempelvis Google Adwords, da de på mange måder overlapper hinanden. Men der er altså klare forskelle og ved at forstå og udnytte dem, kan du optimere din online annoncering markant. SEO optimering drejer sig om de organiske søgeresultater – altså søgeresultaterne, der ikke er betalte annoncer – der dukker op, når man indtaster et eller flere ord i søgefeltet. Ved at forstå og analysere hvilke relevante søgeord, der virker bedst og får din hjemmeside frem i feltet, kan du hurtigt skabe mere trafik og dermed omsætning på din side. Det sker i praksis gennem løbende tests, indholdsoptimering, tekniske justeringer og analyser, som jeg naturligvis står i spidsen for og guider dig hele vejen igennem, hvis du vælger mig som konsulent.

Unikt øje for Googles fokusområder

Når det gælder SEO optimering frem for betalte annoncer som Google adwords annoncering, så skal troværdigheden og autenticiteten være i højsædet. Man kommer med andre ord ikke sovende til en placering øverst i søgeresultaterne, medmindre man har øje for de kriterier, som Google opstiller, når hjemmesider skal vurderes. Det er blandt andet ekstremt vigtigt, at din hjemmesider opfylder de søgekriterier, som brugerne stiller, bedst muligt, så Google sikrer, at brugerne kommer tilbage igen og igen. Det har desuden også betydning, at din side er brugervenligt, hurtigt at tilgå og også fungerer i mobilversionen. Jeg ved, hvad der skal til for at skabe en troværdig, kvalitetssikret og lettilgængeligt webshop eller hjemmeside, der sender dig helt til tops og får dig til at skille dig ud fra lignende brands, virksomheder og produkter.

Velkommen! Jeg har mange års erfaring med online markedsføring. Book et møde idag og lad mig hjælpe din forretning til bedre positionering online.

Theis
Online specialist
Vidste du..

At 82% af den danske befolkning køber online ifl. dansk statistik?

Har du et spørgsmål?

Jeg svarer gerne på spørgsmål indenfor online marketing. Skriv til min mail.