Google Ads Aarhus

hvad er google adwordsJeg kan tilbyde alle typer af virksomheder skræddersyet Google Ads rådgivning, baseret på specialiseret viden, der sikrer, at mine kunder optimerer deres online markedsføring og dermed skaber resultater.

Jeg står for hele opsætningen af et professionelt udtryk samt optimering af dine Google Ads annoncer, som du kan nyde fortjenesten af.

Annonceringsmuligheder

Søgenetværket

Jeg opsætter tekstannoncer til din virksomhed.

Displaynetværket

Få bannerreklamer på relevante hjemmesider i Googles kæmpe netværk af hjemmeside. Eksempelvis ekstrabladet, TV2, Børsen og mange flere!

Google Shopping

Har du en webshop? Så skulle du måske overveje Googles nye billeder annoncer på søgenetværket. Her fremgår dit produkt med et billede.

Remarketing

Fasthold interessen for dit produkt, brand eller ydelse ved at vise bannerreklamer til brugere, som tidligere har besøgt dit website. Utrolig effektivt.

App kampagner

Har din virksomhed en app? Få den promoveret så antallet af downloads stiger.

Youtube reklamer

Har din virksomhed en videopræsentation? Så burde i måske overveje at få den promoveret på youtube målrettet specifikt til jeres kundesegment.

Spørgsmål

Men hvad er Google Ads så egentligt? På Google handler det ikke kun om søgemaskineoptimering, som sender din hjemmeside i top i søgefeltet.

Der er også mulighed for at fange potentielle kunder ind, som har vist interesse for dit produkt eller brand, gennem de såkaldte Google Ads, som er annoncerne, der dukker op helt i toppen på Google, når brugerne foretager en søgning.

Annoncerne vil blive vist for brugerne på baggrund af nøje udvalgte søgeord, som er mest relevante for den målgruppe, du ønsker at nå ud til. Det er altså muligt at målrette din markedsføring skarpt, uanset hvem din målgruppe er, og hvad du ønsker at sælge. Dermed opnår du trafik af høj kvalitet og relevans.

Fordelene ved at kaste sig ud i Google Ads er ikke til at tage fejl af. Med mig som konsulent når du hurtigt og effektivt ud til et stort marked uden at sprænge budgettet.

Hvis du har en nystartet virksomhed eller bare ikke har det største overskud i budgettet til annoncering, så er Google Ads en effektiv løsning til at sikre, at du ikke bruger flere penge, end du har mulighed for. Google Ads tager nemlig højde for netop dit budget og viser annoncen så ofte, som det er muligt inden for dit givne budget.

Du kan altid justere på budgettet løbende alt efter, hvor stor succesen er. Google Ads annoncering er en investering, der altid kan betale sig, og som sætter netop dit brand i centrum.

Google Ads helt store force er, at det er muligt løbende at føre statistik og måle på, hvordan dine annoncer klarer sig.

Du kan altså altid tjekke, om de valgte søgeord og annoncer, får kunderne til at finde dit produkt. Konstant optimering af annoncerne er vejen frem, hvis man ønsker at skille sig ud fra mængden og lande i toppen af søgefeltet, og netop på det område har mit bureau specialiseret viden.

Du skal altså ikke selv bekymre dig om at overskue komplicerede målinger og statistikker. Alt det klarer jeg for dig.

Jeg er ekspert i målbar optimering og løbende overvågning, der giver garanterede resultater. Jeg vil stå for en opsætning af høj kvalitet, som målrettet til netop din målgruppe og løbende yde rådgivning til fastsættelse af dit budget, alt efter hvor godt dine annoncer performer.

Med mig ved roret får du desuden en erfaren konsulent, der er certificeret i Google Ads. Det betyder kort og godt, at jeg opfylder alle de krav og standarder, som Google selv sætter på området. Jeg arbejder med Google Ads dagligt og har den nødvendige tekniske og praktiske viden, der skal til for at rådgive alle typer af virksomheder med at optimere deres annoncering.

Så hvis du vil  trække flere kunder til, så kontakt mig til en uforpligtende samtale om, hvordan vi sammen optimere.

Det lyder vel meget godt for de fleste, men Google Ads er også ukendt territorium for mange virksomhedsejere, som ikke har stort kendskab til søgemaskineoptimering eller online markedsføring generelt. Hvis det er tilfældet for dig, skal du ikke fortvivle.

Velkommen! Jeg har mange års erfaring med online markedsføring. Book et møde idag og lad mig hjælpe din forretning til bedre positionering online.

Theis
Online specialist
Vidste du..

At 82% af den danske befolkning køber online ifl. dansk statistik?

Har du et spørgsmål?

Jeg svarer gerne på spørgsmål indenfor online marketing. Skriv til min mail.

På forsiden finder du mere information om mig