Google Tag Manager

google tag managerTags til trafikanalyse og marketingsoptimering er vigtigt element for at sikre, at din hjemmeside eller wepshop performer optimalt. Og nu findes der endeligt et værktøj, der gør det muligt at administrere samtlige af dine tags ved hjælp af et enkelt kodestykke. Google Tag Manager er markedets mest effektive trackingredskab, som hjælper dig med at opsætte tracking på netop den data, som du helst vil måle på.

Hvad er et tag?

Men hvad er et tag så egentligt? Det kan være sort snak for mange, med min professionelle ekspertise ved hånden bliver implementeringen af Google Tag Manager ikke en langhåret proces. Et tag er grundlæggende et kodestykke, som sender oplysninger til en tredjepart – eksempelvis Google. Ved hjælp af en tagadministrationsløsning som Google Tag Manager kan du samle alle dine tags et sted i stedet for at skulle føje dem direkte til filer på din website, hvilket hurtigt kan blive uoverskueligt.Når du har valgt dit tag, skal du blot beslutte dig for, hvor dit tag skal udløses, og det afhænger helt af, hvad du ønsker at opnå med din sporing.

Hvad kan jeg bruge Google Tag Manager til?

Sporing eller tracking af dine datakilder er afgørende, hvis du vil måle på din trafik, brugernes demografi, købsadfærd og meget mere. Her kommer Google Tag Manager ind i billedet. Det gode ved løsningen er også, at du kan bruge Google Tag Manager til mange af dine nuværende koder på blandt andet Google Analytics, Google AdWords, Facebook og meget mere. Du kan nemt og hurtigt få styr på dine datakilder, så du kan forbedre og optimere dine salgskanaler gennem den rette brug af Google Tag Manger. Samtidig får du også et hurtigere site, der kun skal loade et Javascript tag i stedet for eksempelvis 5.

Professionel opsætning af GTM

Efter opsætningen af Goggle Tag Manager er du herefter klar til at administrere alle dine tags til dit website via brugerfladen i Tag Manager, og jeg står naturligvis klar til at hjælpe dig hele vejen igennem.Jeg har dybdegående viden om, hvordan vi sammen får Google Tag Manager til at fungere bedst for dig og din virksomhed. Med min hjælp garanterer jeg, at du får den helt rigtige opsætning, så sporingen præsterer optimalt.

Velkommen! Jeg har mange års erfaring med online markedsføring. Book et møde idag og lad mig hjælpe din forretning til bedre positionering online.

Theis
Online specialist
Vidste du..

At 82% af den danske befolkning køber online ifl. dansk statistik?

Har du et spørgsmål?

Jeg svarer gerne på spørgsmål indenfor online marketing. Skriv til min mail.

Skal du have hjælp til opsætning af Google Tag Manager?