Affiliate strategi

Affiliate strategi 📈

Hvis du som virksomhedsejer endnu ikke har stiftet bekendtskab med affiliate marketing, så er det måske nu, du skal spidse ører. Her er nemlig tale om en af de mest attraktive stategier på markedet netop nu, når det gælder online marketing. Affiliate marketing e en af de mest effektive måder at få dit brand eller produkt længere ud på markedet og dermed ud til flere potentielle kunder. Ønsker du at skabe vækst for din forretning, bør du derfor uden tvivl overveje at integrere affilates ind i din markedsføringsplan, og jeg står klar med min ekspertise på området til at hjælpe dig godt i gang.

Hvad er affiliate marketing?

Selvom affilate marketing i den grad vinder frem på markedet som mange virksomheders foretrukne markedsføringsstrategi, er det stadig ukendt territorium for nogle. Kort fortalt er der tale om en markedsføringsform, som er baseret på performance, da strategien belønner andre hjemmesider økonomisk, når de generer salg af din virksomheds produkter. Der er altså noget at vinde for begge parter. I dag er strategien især enormt udbredt på diverse danske blogs, hvor bloggere skriver om eksempelvis tøj eller kosmetik på deres sider og henviser til produkterne via et såkaldt affilate link. Når deres mange følger trykker på linket og ender med at købe produktet selv, får bloggeren en lille belønning fra virksomheden, der står bag produktet som tak for markedsføringen.  Dermed er det altså win-win for begge. Der findes dog mange forskellige former for affiliates. De optræder også ofte i forbindelse med produktanmeldelser, banner-reklamer, kuponer og meget mere.

Hvordan kommer du i gang med affiliate marketing?

Udover er det er en effektiv måde at skabe en større målgruppe og dermed omsætning for din virksomhed, er der også en række andre fordele ved affilates som strategi. Vigtigst af alt er det en næsten omkostningsfri markedsføringsstrategi, da det er billigt at komme i gang. Eventuelt med tilmelding til populære netværk såsom Partner-ads.

Selvom det ikke kræver meget, kan det dog være en udfordring at få opsat den mest optimale affilate strategi for netop din virksomhed, så du får mest muligt ud af den. Derfor står jeg klar til at hjælpe som en stærk samarbejdspartner. Jeg er ekspert i affilate marketing og kender markedet og dens nøglepersoner indgående. Jeg ved præcis, hvordan vi sammen omsætter de helt rigtige affilate-kampagner.

Velkommen! Jeg har mange års erfaring med online markedsføring. Book et møde idag og lad mig hjælpe din forretning til bedre positionering online.

Theis
Online specialist
Vidste du..

At 82% af den danske befolkning køber online ifl. dansk statistik?

Har du et spørgsmål?

Jeg svarer gerne på spørgsmål indenfor online marketing. Skriv til min mail.

Jeg tilbyder også Adwords