Teknisk SEO 📊

Søgeordsoptimering også kaldet SEO er et bredt område, som for mange kan virke komplekst. Det indebærer nemlig langt mere end blot at optimere en hjemmesides sprogbrug, søgeord og opsætning, så den får en topplacering og skaber blikfang på de populære søgemaskiner. Den del er vigtigt, men du når ikke langt, hvis du ikke også fokuserer og investerer tid og kræfter i det felt, vi kalder teknisk SEO.

Teknisk SEO handler i ordets bogstavelige betydning om alt det tekniske, som en søgeordsoptimering indebærer. Det gælder blandt andet kodning, korrekt brug af tags, svartider, indeksering, intern linkstruktur og meget mere.

teknisk seo

Men er det så vigtigt for dig og din hjemmeside? Svaret er ja. Teknisk SEO er vejen til et site, der er hurtigt, effektivt og nemt at afkode for Google og andre Søgemaskiner i forhold til deres guidelines. En grundig implementering af teknisk SEO kan være netop det, der sender din virksomhed til at rangere højere på Google. Omvendt kan en ignorering af området stå i vejen for, at din hjemmeside opnår sit fulde potentiale.

Det er svært at finde hoved og hale i, men fortvivl ej. Jeg står klar til at guide dig til den bedst mulige implementering af de tekniske udfordringer din hjemmeside står overfor. Jeg tilbyder en fuld teknisk seo analyse af din hjemmeside på alle SEO-parametre. Lige fra kodning til svartider og korrekt opmærkning af indhold. På den måde får du et komplet tjek af din hjemmesides tekniske formåen, så du har muligheden for at justere der, hvor der er noget, der kan forbedres. Her står jeg naturligvis også til rådighed med tips og tricks, så du finder den bedste løsning for lige netop dig og din online virksomhed.

Et løft af din hjemmesides tekniske SEO kan lynhurtigt få betydning for ydeevne og i sidste ende omsætningen. Enhver hjemmeside kan have gavn af en teknisk SEO-analyse, men især hvis du har mistanke om, at din hjemmeside ikke præstere optimalt, er der grund til at hive fat i en ekspert. Oplever du, at Google ikke kan crawle din hjemmeside korrekt? Er din hjemmeside ikke hurtig nok? Er dine sidestruktur ikke rigtig? Det er blot nogle af de mange områder, jeg går grundig i sømmene, hvis du lader mig stå for din tekniske SEO.

Kontakt mig til en uforpligtende snak om, hvordan vi i fællesskab skaber de bedste resultater for dig og din hjemmeside, som kan forvandles til højere rangering.

Skriv til mig idag.
th@theishansen.dk

Velkommen! Jeg har mange års erfaring med online markedsføring. Book et møde idag og lad mig hjælpe din forretning til bedre positionering online.

Theis
Online specialist
Vidste du..

At 82% af den danske befolkning køber online ifl. dansk statistik?

Har du et spørgsmål?

Jeg svarer gerne på spørgsmål indenfor online marketing. Skriv til min mail.