Remarketing

Remarketing er et begreb, som du som virksomhedsejer omgående bør skrive dig bag øret og kaste annoncekroner efter. Her er nemlig tale om markedsføring via annoncer, som har evnen til at genvinde de kunder, der allerede har besøgt din hjemmeside, din webshop eller din app. Her målrettes annonceringen altså brugere, som du allerede ved er interesseret i dit brand, da de allerede har været forbi, og som lige har snust til det én gang. Derfor kaldes remarketing meget passende også for retargeting, og det er altså her du uden sammenligning har størst mulighed for at fange de brugere, der konverterer bedst.

Store gevinster i sigte med remarketing

Men hvorfor skal du så bruge tid, penge og energi på at gøre remarketing til en del af din markedsføringsstrategi? Det er der faktisk op til flere gode grunde til. Fordelene ved remarketing er nemlig mange, hvis du forstår at anvende annonceformen korrekt. Først og fremmest er der ingen tvivl om, at brugere, der allerede har besøgt din side, er enormt meget værd, da de konverterer 50-100 procent bedre end et besøg fra en bruger, der aldrig tidligere har besøgt siden. Derfor giver det også rigtig god mening at satse benhårdt på at få brugerne tilbage i butikken, da du dermed rammer dem, når der er størst chance for, at de køber. Dermed kan du effektivt øge dit salg gennem større synlighed over for den rette målgruppe. Samtidig er remarketing med til at sikre, at din virksomhed forbliver i kundens bevidsthed, hvilket er helt uundværligt, hvis du vil opnå målbare resultater.

Professionel hjælp til remarketing

Lyder remarketing som den rette markedsføringsstrategi for dig, er du havnet det helt rette sted. Jeg er nemlig ekspert i professionel opsætning af remarketing annoncer, og jeg har flair for segmenteret annoncering, der kan ramme plet hos dine tidligere besøgende ved at være yderst produkt- eller ydelsesspecifik. Det giver dig en garanti for, at brugerne denne gang ikke går tomhændet fra et besøg hos din virksomheds platform – og det er kort og godt vejen til succes.

Velkommen! Jeg har mange års erfaring med online markedsføring. Book et møde idag og lad mig hjælpe din forretning til bedre positionering online.

Theis
Online specialist
Vidste du..

At 82% af den danske befolkning køber online ifl. dansk statistik?

Har du et spørgsmål?

Jeg svarer gerne på spørgsmål indenfor online marketing. Skriv til min mail.

Skal vi samarbejde?