Få en ny professionel hjemmeside

ny hjemmeside

En hjemmeside er ofte kundernes og mulige samarbejdspartneres første reelle møde med din virksomhed, og derfor er det helt afgørende for at efterlade dem med det rette førstehåndsindtryk. En succesfuld hjemmeside afspejler virksomhedens profil bedst muligt og udstråler professionalitet, kvalitet og brugervenlighed på alle parametre.

Webdesign

Det behøver ikke være voldsomt kompliceret at få lavet en hjemmeside, men hvis du vil opnå et webdesign, der styrker og fremmer virksomhedens ambitioner, er det måske værd at overveje at alliere dig med en professionel partner. Uanset om du står og skal have hjælp til design af hjemmeside helt fra bunden eller blot vil optimere en allerede eksisterende side, kan jeg hjælpe dig med at designe en professionel hjemmeside, der præsterer optimalt og generer salg, trafik og branding.

I tæt dialog vil vi sammen finde den bedste løsning for netop din profil. Jeg sætter en stor ære i at vægte brugervenlighed, søgemaskineoptimering, konverteringsoptimering og naturligvis lækkert design, når jeg står for i spidsen for at udvikle en professionel hjemmeside. Med andre ord er det både vigtigt, at det færdige resultat præsterer godt og generer visninger, besøg og dermed øget salg, men også at æstetikken og brugervenligheden er i top, så kunderne har lyst til at vælge din virksomhed over konkurrentens.
Brugervenligheden sikres ved at skabe hjemmesiden i et design, der er anvendeligt, uanset om kunderne besøger den fra deres computer, mobil eller tablet – oplevelsen skal være komplet hver gang uanset platform.

Priser

Basic hjemmeside Premium hjemmeside
Forside + 5 undersider Forside + 10 undersider
Responsivt design Responsivt design
Billedslider på forsiden Billedslider på forsiden
Opsætning af sider med din tekst & billeder Opsætning af sider med din tekst & billeder
Kontaktformular Kontaktformular
Facebook likebox Facebook likebox
Mulighed for at opdatere indhold Mulighed for at opdatere indhold
Krypteret trafik med SSL (sikkerhed) Krypteret trafik med SSL (sikkerhed)
SEO optimeret
Google analytics og Google Search console
Facebook Pixel
Nyhedsmodul
Live chat modul
Pris: 12.000 kr. Pris: 15.000 kr.
Pris pr måned for hosting & support: 350 kr. Pris pr måned for hosting & support: 350 kr.
Fuld ejerskab

Når hjemmesiden er afleveret har du fuld ejerskab af siden uden nogen form for bindninger.

Tidsplan

Sammen med dig afstemmes realistisk tidsplan for projektet.

Design

Faglig stolthed sikrer dig en hjemmeside som bare fungere og er gennemtænkt til dine brugere.

Prisvindende system

Systemet er nemt læseligt for søgemaskiner og meget nemt for dig at rette i.

Høj sikkerhed

Din nye hjemmeside overholder markedets bedste sikkerhedstandarder så du altid er sikret mod hackere. Du kan også altid lave backup med et enkelt klik.

professionel hjemmesideGrafisk designer

Min ekspertise som grafisk designer gør det muligt for dig at få lavet en skræddersyet og professionel hjemmeside, der opfylder alle forretningens målsætninger. For at skabe de bedste resultater, er det helt essentielt, at jeg kender virksomheden indgående. Derfor foregår hele designprocessen i tæt dialog, og der er altid plads til korrektioner og indsigelser undervejs. Jeg har forståelse for hvor vigtigt et redskab en hjemmeside er, når det gælder branding og udvikling af en virksomhed, og derfor tager jeg hvert et skridt i processen i at få lavet en hjemmeside yderst seriøst.

Simpel og lettilgængelig administration er vigtigt for de fleste, når de skal drive en professionel hjemmeside. Derfor programmere jeg typisk hjemmesider i WordPress, som er et af de mest benyttede i CMS systemer i verden. Styresystemet her er enormt enkelt og brugervenligt og gør den efterfølgende administration af din hjemmeside let som en leg, så du blot kan nyde at se din virksomhed blomstre digitalt. Programmering kan naturligvis også klares af eksterne partnere. Sammen når vi frem til den bedste løsning for netop dig. Jeg tager dig i hånden hele vejen – lige fra idéfasen til overdragelsen og efterfølgende oplæring i administration.

Ring i dag og få en uforpligtende snak om, hvordan vi sammen kan skabe en professionel hjemmeside, der kan skabe uundværlige resultater for dig og din virksomhed.

Velkommen! Jeg har mange års erfaring med online markedsføring. Book et møde idag og lad mig hjælpe din forretning til bedre positionering online.

Theis
Online specialist
Sådan bestiller du

Bestil din nye hjemmeside ved at skrive til th@theishansen.dk eller ved at ringe til mig direkte på 23 80 70 50. 

Bestil din nye hjemmeside nu