Mål din SEO-indsats i kroner og ører med Morningscore

Artiklen er skrevet af Morning Train, som er et webbureau, som begyndte sine spæde dage som iværksætterdrevet startup. Webbureauets udvikling tog dog fart i årene efter, og i dag er Morning Train en etableret virksomhed med over 20 ansatte, der er specialiseret indenfor webudvikling, digitalt design & SEO optimering.

Men for Morning Trains administrerende direktør, Karsten Madsen, var det ikke nok med denne ene succeshistorie. Derfor har han nu kastet sig ud i et nyt startup-eventyr med Morningscore – et SEO-værktøj som på nem og overskuelig vis viser, hvilken forretningsværdi din organiske SEO har.

Mål din ROI i SEO-data

Karsten Madsen er garvet SEO-ekspert med mange års erfaring i branchen, og det betyder, at han kender til alle SEO-værktøjer, der findes. Derfor lagde han også mærke til, at alle disse eksisterende værktøjer fremlagde deres data på en uoverskuelig måde: Du fik vist nogle tal, men du kunne ikke se, hvad de betød for din virksomheds ROI.

I stedet for at vente på at nogen udviklede et værktøj, som kunne præsentere SEO-data på en overskuelig, letforståelig og relevant måde, tog han sagen i egen hånd og startede Morningscore, som både er navnet på startup-virksomheden og SEO-værktøjet.

Konkrete tal med relevans for din forretning

Ifølge Morningscore bør marketingfolk (og deres kunder) fokusere på tal, som fortæller, hvilken værdi deres SEO-indsats har i kroner og ører. Det er altid rart at få overblik over, hvor mange nye backlinks du har fået til dit site. Men for rigtigt at kunne se hvordan din indsats har givet afkast, er det f.eks. mere hensigtsmæssigt at få overblik over, hvilken værdi trafikken til dit site har.

Derfor er Morningscore også målrettet marketingchefer, online marketingbureauer, bloggere og SEO-eksperter.

morningscorePræcis data serveret smukt og lækkert på din skærm

Det særlige ved Morningscore er, at værktøjet tilbyder præcis og forretningsrelevant data. Når du logger ind i Morningscore, er det første du ser et dashboard, der på nydelig vis illustrerer, hvordan din organiske SEO påvirker din virksomhed og dit salg.

Derudover er Morningscores interface brugervenligt og intuitivt, og du kan derfor hurtigt komme i gang med at lave dine SEO-rapporter. Mange eksisterende SEO-værktøjer tager nemlig ikke højde for overskuelige interfaces, og selv hærdede SEO-eksperter kan fare vild i dem.

Morningscore kigger konstant efter data

Når du bruger Morningscore, får du altid vist den seneste udvikling af din SEO-indsats. Dette er kun muligt, fordi holdet bag Morningscore har udviklet særskilt crawler, som konstant gennemtrawler internettet for brugbare data. Ved at skanne internettet for søgeord 24/7 kan Morningscore vise dig, hvordan din ranking på bestemte søgeord løbende ændrer sig.

Og ligesom hjemmesidernes ranking kontinuerligt ændrer sig, udvikler Morningscore sig også løbende. Startuppens udviklingsarbejde foregår agilt, og koden udvikles i små bidder. Det gør det muligt at fortsætte udviklingen af Morningscore, selv når nøglepersoner ikke er til stede.

Du får konkrete forslag til, hvad dit næste skridt skal være

Morningscore kommer til at byde på en række features, som alle tager udgangspunkt i den kæmpe mængde data, som værktøjet konstant samler ind. F.eks. vil det være muligt at:

  • følge populære søgeord
  • få forslag til søgeord, som kan påvirke din SEO
  • følge med i dine konkurrenters SEO-indsats
  • se hvilke backlinks dine konkurrenter har, og hvilke søgeord de bruger
  • monitorere dit SEO-arbejde over tid
  • sammenfatte dit SEO-arbejde og afkastet af dette i overskuelige og præsentable rapporter
  • læse dybdegående guider om SEO-processen, som trin for trin forklarer de forskellige aspekter af SEO, samt hvilke resultater man kan forvente ved de forskellige aktiviteter. Disse guider er skrevet, så selv nybegyndere inden for området kan være med.

Dermed får du et gennemsigtigt værktøj, som klart og tydeligt viser, hvilken værdi dit SEO-arbejde har. Det forretningsmæssige fokus hjælper også dig (og dine kunder) med at fastholde blikket på SEO-indsatsens momentum og ROI.

Tilmeld dig betaversionen og prøv værktøjet gratis

Morningscore er stadig under udvikling men er tilgængelig i en betaversion. Har du lyst til at prøve værktøjet (og hjælpe udviklerne), kan du gratis tilmelde dig betaen. Værktøjet vil således være gratis under hele dette stadie, og efter launch får du en gratis prøveperiode på 14 dage.

Læs mere om Morningscore ved at besøge værktøjets officielle site på morningscore.io.