Lokal SEO 💰

Øg din synlighed i nærområdet med lokal SEO

Du kender formentligt allerede til begrebet søgemaskineoptimering eller SEO, som er et stort set uundværligt redskab for virksomheder, der opererer online.  Flere og flere er dog også ved at få øjnene op for fordelene ved såkaldt lokal SEO. Her er tale om søgemaskineoptimering, der henvender sig til lokale virksomheder, der har en geografisk afgrænset målgruppe. Her er lokal SEO et fantastisk redskab til at øge din synlighed i nærområdet samt kendskabet til den specifikke målgruppe i området, som du gerne vil nå ud til. Lokal SEO er især blevet relevant, efter smartphones er blevet allemandseje, da lokale søgninger siden da er eksploderet hos brugerne på de mobile enheder. For dig som virksomhedsejer gælder det om at udnytte det. Strategien er særlig attraktiv for mindre virksomhed, som holder til i specifikke områder. Her er det altafgørende at blive synlig og komme til tops i søgeresultaterne i netop din by og de omkringliggende områder, så brandet bliver en del af de lokales bevidsthed.

Flere konverteringer lokale søgninger

Men hvorfor skal du så bruge tid og ikke mindst markedsføringspenge på også at kaste dig over lokal SEO, når du allerede har styr på din normale SEO? En af de afgørende grunde til at implementere lokal SEO i din markedsføringsstrategi er, at det kan være en effektiv genvej til mere trafik, en øget konverteringsrate og mere salg. Undersøgelser fra Google peger nemlig på, at 50 procent af smartphonebrugere har størst sandsynlighed for at besøge en lokal butik, efter de har foretaget en lokal søgning på Google. Det samme gælder for 34 procent af computer- og tabletbrugerne. Ligeledes er disse brugere ofte klar til at købe, når de møder op efter en forudgående lokal søgning. Faktisk fører 18 procent af lokale søgninger til salg, hvorimod tallet kun 7 procent for ikke-lokale søgninger.

Professionel hjælp til lokal SEO

Drømmer du om at gøre dig og din virksomhed mere synlig i dit nærområde, står jeg klar til at hjælpe dig godt i gang med lokal SEO allerede i dag. Jeg har stor erfaring med at rådgive virksomheder til, hvordan de bedst optimerer deres hjemmesider, så de bliver fundet af brugerne i et specifikt område. Jeg klarer alt for de forudgående undersøgelser samt selve optimeringsarbejdet og de efterfølgende analyser, og det hele foregår naturligvis i tæt dialog med dig som kunde. Sammen finder vi frem til en strategi for lokal SEO som sender dig til tops i søgeresultaterne på Google i dit ønskede geografiske område, så den afgrænsede målgruppe ikke kan undgå at støde på netop din virksomhed, når de næste gang foretager en lokal søgning inden for dit emneområde. På den måde kan lokal SEO få stor betydning for din virksomheds fremtidig vækst og succes – og med mig som samarbejdspartner er der garanti for, at du når godt i mål.

Velkommen! Jeg har mange års erfaring med online markedsføring. Book et møde idag og lad mig hjælpe din forretning til bedre positionering online.

Theis
Online specialist
Vidste du..

At 82% af den danske befolkning køber online ifl. dansk statistik?

Har du et spørgsmål?

Jeg svarer gerne på spørgsmål indenfor online marketing. Skriv til min mail.

Skal vi samarbejde?