Linkbuilding

For bare få år siden var andelen af links til dit domæne afgørende for din rangering på Google. Jo flere links jo bedre. I dag har branchen dog ændret sig markant, og i dag gælder kvalitet langt højere end kvantitet. Selvom meget har ændret sig, er linkbuilding dog stadig et enormt vigtigt fokusområde, som du bestemt ikke må ignorere som virksomhedsejer, hvis du vil øge din synlighed på søgemaskinerne og slå konkurrenterne, når det gælder konverteringer og salg. I dag gælder det dog om at sikre, at du får kvalitetslinks fra mange forskellige domæner. For at sikre det er en ordentlig content marketing- og outreach-strategi alfa omega. Det er nemlig i den proces, du kan få den gode fortælling om dit brand ud i pressen, på blogs, fora og andre typer hjemmesider, som kan resultere i de vigtige backlinks, som er links, der peger tilbage til din hjemmeside.

Professionel hjælp til linkbuilding

Linkbuilding er uden tvivl ukendt territorium for mange, og hvis du som virksomhedsejer oplever, at det er en større opgave, end du selv magter at varetage, er der heldigvis hjælp at hente. Jeg har stor ekspertise i at guide diverse virksomheder til linkbuilding, der rent faktisk virker. Jeg har et stort netværk af gode kontakter både blandt bloggere, webmastere og pressen, som sikrer, at du kan få værdifuld omtale af dit brand eller produkt, som i sidste ende fører til gode backlinks. Derudover kan jeg hjælpe dig med at få fjernet alle de dårlige links, som ikke længere lever op til de skrappe krav, som Google stiller. Inden for linkbuilding er den fase nemlig mindst lige så vigtig, som selve opbygningen af kvalitetslinks. Du skal have fjernet de brodne kar, før du kan komme videre og opbygge links, der skaber resultater. I tæt dialog med dig som kunde, finder jeg frem til den bedste linkbuilding-strategi for dig, så du hurtigst muligt kan forbedre din placering og synliggøre dig over for netop din målgruppe.

Velkommen! Jeg har mange års erfaring med online markedsføring. Book et møde idag og lad mig hjælpe din forretning til bedre positionering online.

Theis
Online specialist
Vidste du..

At 82% af den danske befolkning køber online ifl. dansk statistik?

Har du et spørgsmål?

Jeg svarer gerne på spørgsmål indenfor online marketing. Skriv til min mail.

Skal du have hjælp til linkbuilding?