Forbedr din SEO med en linkanalyse 🔗

Inden for søgemaskineoptimering er der enormt mange forskellige parametre, der bestemmer, hvor god en placering din hjemmeside kan opnå i søgeresultaterne. En god rangering er naturligvis helt afgørende, hvis du vil være synlig over for din målgruppe, og derfor gælder det om at have styr på din SEO på alle områder. Et af de mest vigtige fokusområder er dog uden tvivl linkanalyse. Hvis din virksomhed skal nå til tops, kræver det nemlig, at andre domæner online linker til din hjemmeside – og gør det godt. Et link er nemlig ikke bare et link, da kvaliteten af et link betyder alt, hvis det skal få den ønskede effekt. Og det er netop her linkanalysen kommer ind i billedet som et fuldstændigt uundværligt redskab.

Professionel hjælp til linkanalyse

Fornemmer du, at du og din virksomhed har behov for hjælp til at forbedre kvaliteten af din linkbuilding, kan det være klogt at investere i professionel vejledning til linkanalyse. Jeg har stor erfaring med at skræddersy dybdegående og alsidige linkanalyser til den enkelte virksomhed, som jeg udarbejder i tæt dialog med kunden. I analysearbejdet kigger jeg nærmere på alt fra de forskellige typer af links til afsenderne af de forskellige links. Det er nemlig vigtigt at opnå en stor adspredelse af links fra forskellige domæner, ligesom troværdigheden og værdien af dem, der linker tilbage til dig, er afgørende. Derudover undersøger jeg din linkvækst og sammenholder dine resultater med relevante konkurrenter for at kortlægge, hvor du kan performe bedre i forhold til dem, du gerne vil slå på markedet. Sidst men ikke mindst spotter jeg også dine dårlige links og hjælper dig til at få dem fjernet, så du kan starte på en frisk med links, der rent faktisk skaber værdi og resultater for din virksomhed. Tilsammen fører linkanalysen til en markant forbedring og kvalitetssikring af din SEO, så du lynhurtigt vil opleve, at du når ud til netop din målgruppe langt mere effektivt end før.

Velkommen! Jeg har mange års erfaring med online markedsføring. Book et møde idag og lad mig hjælpe din forretning til bedre positionering online.

Theis
Online specialist
Vidste du..

At 82% af den danske befolkning køber online ifl. dansk statistik?

Har du et spørgsmål?

Jeg svarer gerne på spørgsmål indenfor online marketing. Skriv til min mail.

Skal vi samarbejde?