Instagram annoncering

Instagram skiller sig ud som markedsføringsplatform ved at være 100 procent fokuseret på det visuelle udtryk. Hvis du skal have succes, skal du altså forstå, hvordan du bedst formidler dit budskab eller produkt gennem et smukt billede eller en kort og rammende video. Instagram fungerer ved at brugerne deler billeder, stories og videoer, som andre brugere kan like og finde frem til gennem populære hashtags. Hvis din annonce skal stå distancen i brugernes newsfeed eller stories, skal de altså være mindst lige så interessante, relevante og visuelt tilfredsstillende, som indholdet brugerne ser fra de personer, som de i forvejen følger. Instagram er derfor også særligt velegnet til at promovere forbrugsprodukter såsom tøjbrands, rejsedestinationer, restauranter eller lignende, som kan formidles gennem smukke æstetiske billeder, der giver brugerne lyst til at klikke på annoncen, så de kan blive endnu klogere på produktet.

Info om Instagram

  • Mere end milliard daglige brugere er Instagram
  • Visuelt baserede platform
  • Målgruppe er mest den yngre

Professionel hjælp til annoncering på Instagram

Vil du også have et forspring over konkurrenterne og hoppe med den nye bølge inden for annoncering online? I så fald kan det være en uoverskuelig opgave at skulle klare alt fra idéudvikling til opsætning og løbende analyser selv. Heldigvis kan jeg hjælpe dig kyndigt gennem hele processen, så du er garanteret en annonce, der effektivt rammer målgruppen og dermed kan skabe relevant trafik og ikke mindst mersalg. Jeg har stor ekspertise inden for alle de redskaber og muligheder, som Instagram rummer, så du kan udnytte den sociale platform til din fordel bedst muligt. Sammen finder vi en samlet løsning til dig og din virksomhed, som på ingen tid vil skabe målbare resultater.

Velkommen! Jeg har mange års erfaring med online markedsføring. Book et møde idag og lad mig hjælpe din forretning til bedre positionering online.

Theis
Online specialist
Vidste du..

At 82% af den danske befolkning køber online ifl. dansk statistik?

Har du et spørgsmål?

Jeg svarer gerne på spørgsmål indenfor online marketing. Skriv til min mail.

Skal vi samarbejde?