Top 4 hosting udbydere med gratis SSL certifikat

Næsten uanset hvilken type hjemmeside du har, bør du sørge for at anskaffe dig et SSL certifikat, så du kan øge sikkerheden på din side. I dag er det at være SSL sikret blevet et must, da det blandt andet er et lovkrav, hvis du fører en webshop, hvor du modtager betalinger og personfølsomme oplysninger. Langt de fleste webhoteller har da heldigvis også fået øjnene op for, at hjemmesideejere skal kunne sikre deres kunder tryghed. Derfor tilbyder et bredt udsnit af hosting udbyderne i dag SSL, og hos nogle af webhotellerne er SSL certifikatet endda blevet en gratis del af oprettelsen. Derfor kan det også være svært at vælge det rette webhotel til at stå for hosting af netop din hjemmeside, da der er så mange attraktive valgmuligheder. Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige webhoteller, så her er mine fire bedste hosting udbydere, der alle tilbyder et gratis SSL certifikat.

gratis ssl fra unoeuro på mit eget site
Eksempel på brug af gratis SSL certifikat fra Let’s Encrypt gennem UnoEuro på mit eget website.

UnoEuro: Godt og hurtigt til prisen

UnoEuro SSL certifikat gratisUnoEuro er et populært valg blandt forbrugere, når det gælder hosting, da du her får en de billigste, bedste og mest stabile webhoteller på markedet. UnoEuro har også indset vigtigheden af at, at hjemmesideejere kan stå inde for sikkerheden på deres sider med et certifikat. Som noget helt nyt understøtter de derfor nu det gratis SSL certifikat let’s encrypt, som har til formål at udbrede https på nettet, så sikkerheden generelt øges. Hvis du vælger hosting hos UnoEuro kan du nu få gratis HTTPS-beskyttelse med et Let’s encrypt certifikat. Det gælder både, hvis du opretter dig som ny bruger, eller hvis du allerede har UnoEuro som webhotel og blot ønsker at tilføje det til din hjemmeside for at øge både sikkerheden og din synlighed på Google. Se deres specifikationer her.

cHosting: Giver solid perfomance for pengene

Få gratis ssl certifikat hos cHostingGår du med cHosting som hjem til den hjemmeside, får du hostingløsninger til ethvert behov til ganske fair priser. Hos webhotellet er stabile servere og solid perfomance dog i centrum og vægtes højere end lave priser. Så er du træt af sløve servere og spildtid, så er cHosting et godt alternativ, der kører med virkelig gode SSD diske. Ligesom UnoEuro er cHosting hoppet med på let’s encrypt bølgen. De tilbyder som noget nyt nu alle deres kunder gratis SSL certifikater på alle dine domæner, så alle brugere af dine sider kan tilgå din side og e-mail via en sikker krypteret forbindelse. Tjek cHosting ud her

One.com: har et godt og enkelt cpanel

One tilbyder også gratis ssl certifikatLigegyldigt om du skal oprette din første hjemmeside nogensinde, eller er en erfaren bruger, så kan One.com hjælpe dig på vej og opfylde alle dine behov. Det prisvindende webhotel fokuserer på at gøre webhosting enkelt for brugerne via stor brugervenlighed og smarte funktioner til nogle gode priser på markedet. For 19 kroner om måneden kan du komme i gang, og du får også her SSL med i købet, uanset hvilken pakke du vælger. Se specifikationer her.

Surftown: Op til 20 aktive domæner

Hosting hos surfttownHvis du ønsker et professionelt webhotel i fuld udvikling, så er Surftown også et godt bud. Her får du mulighed for at få hosting for op til 20 aktive domæner, og du er sikret dansk support af høj kvalitet, hvis der opstår problemer. For e 29 kroner om måneden kan du lige nu oprette dig hos Surftown, og der følger naturligvis gratis SSL med i oprettelsen, så du kan sikre din hjemmeside bedst muligt. Se specifikationer her.

Derfor er et SSL certifikat vigtigt for dig

Det an være en kæmpe fordel at have et SSL certifikat på sin hjemmeside. Google har nemlig åbnet op for at sikrede hjemmesider, der har skiftet fra standardprotokollen http til https, nu kan opnå en bedre placering. Ved at skabe tryghed blandt dine kunder med SSL, opnår du altså også bedre page ranking og bedre seo, hvilket i sidste ende generer bedre omsætning, da kunderne har større tendens til at gennemføre køb hos webshops, der har et SSL certifikat. Og når det nu kan få gratis SSL hos flere hosting udbydere, så er der altså ingen grund til ikke at sikre din hjemmeside.

Hvordan vælger du det bedste webhotel med gratis SSL?

Det kan være, du allerede har en webhost. I så fald kan du de fleste steder nemt tilkøbe et SSL certifikat. Hvis du ikke har, er du måske i tvivl om, hvilket webhotel du skal gå med, når de nu alle kan tilbyde gratis SSL ved oprettelsen? Det kan være svært at gennemskue, men generelt er der store forskelle på, hvad du får hos de forskellige hosting udbydere og ikke mindst, hvad det koster. Forskellen ses især, når det gælder, hvor meget lagringsplads man får med, hvor mange domæner man kan hoste på samme webhotel, trafikbegrænsninger, loadinghastigheder og muligheden for at få ordentlig support og back-up, hvis noget går galt. Man skal altså gøre op, hvad ens behov er, før man beslutter sig for en hosting udbyder med gratis SSL certifikat. Mine fire bedste webhoteller med gratis SSL netop nu er:

Velkommen! Jeg har mange års erfaring med online markedsføring. Book et møde idag og lad mig hjælpe din forretning til bedre positionering online.

Theis
Online specialist
Vidste du..

At 82% af den danske befolkning køber online ifl. dansk statistik?

Har du et spørgsmål?

Jeg svarer gerne på spørgsmål indenfor online marketing. Skriv til min mail.