Bing Ads

Bing Ads

Som indehaver af en hvilken som helst hjemmeside – uanset om du sælger blomster eller events – er det afgørende, at du tiltrækker de rigtige kunder. Her er målrettet annoncering et afgørende redskab, og hvis du vil være med helt fremme, bør du gøre dig bekendt med Bing Ads.

Effektiv Pay Per Click-annoncering

Bing Ads er såkaldte Pay Per Click-annoncer på Microsofts egen søgemaskine Bing, som kan sidestilles med Googles AdWords. Selvom Google fortsat sidder tungt på markedet, når det gælder søgemaskiner, så er Bings udviklingskurve støt stigende, og flere og flere af brugerne får øjnene op for siden. Derfor kan der være flere lavthængende frugter at plukke her. Ved at benytte de værdifulde annoncer målrettet og intelligent, kan du nemt og effektivt nå ud til lige netop de kunder, som har brug for det produkt eller den service, du tilbyder. Ved at benytte Bings store netværk når du hurtigt ud til en stor målgruppe. Med mig på holdet finder vi sammen den strategisk bedste opsætning og de mest lukrative søgeord, som passer til din virksomheds profil.

Markedsføring til lavpris

Uanset om du driver en stor eller lille virksomhed, spiller budgetter en rolle, og det gælder om at få mest markedsføring for pengene. Bing Ads er ligesom Google Ads en enorm prisvenlig løsning. Du begynder først at betale for dine annoncer, når brugerne klikker på dem. Du betaler altså kun per klik og undgår dermed at sprænge budgettet. Fordelen ved Bing i forhold til AdWords er desuden, at konkurrecen er på et lidt lavere blus, og derfor kan du få de samme annoncer til en lavere pris per klik. Pay Per Click er ikke altid den form for annoncering, der direkte giver mest økonomisk overskud, men i sidste ende kan det være en særdeles fordelagtig løsning. Annonceringsformen medvirke nemlig også til at brande din virksomhed, og det kan i sidste ende ses på bundlinjen.

Specialiseret opsætning af Bing Ads

Men hvordan kommer du så i gang med at benytte Bing Ads? Men mig som konsulent, kan du hurtigt for redskabet op at køre, så du hurtigt kan optimere din markedsføring og se gode tal på bundlinjen. Jeg  anvender den samme data, som bruges til Google AdWords til at opsætte annoncering hos Bing. Gennem en sporingskode, kan jeg hurtigt skabe et overblik over, hvilke søgeord der virker, når det kommer til at lokke folk ind på din side og dermed målrette din Bing kampagne til netop dine kunder. Jeg tilbyder skræddersyet Bing Ads rådgivning, baseret på specialiseret viden, der sikrer, at mine kunder skaber resultater. Jeg står for hele opsætningen af et professionelt udtryk samt optimering af dine Bing Ads, så dine annoncer kommer til tops på den populære søgemaskine.

Velkommen! Jeg har mange års erfaring med online markedsføring. Book et møde idag og lad mig hjælpe din forretning til bedre positionering online.

Theis
Online specialist
Vidste du..

At 82% af den danske befolkning køber online ifl. dansk statistik?

Har du et spørgsmål?

Jeg svarer gerne på spørgsmål indenfor online marketing. Skriv til min mail.

Jeg tilbyder også Adwords