Få en professionel projektleder til din app udvikling 📲

For få år siden var der ikke mange, der vidste, hvad der blev talt om, når ordet app blev slynget ud i et lokale. Alligevel har de små farverige ikoner langsomt, men sikkert sneget sig ind i vores hverdag, og i dag er vi nået til et punkt, hvor vi som forbrugere kan styre hele vores verden gennem apps på vores smartphone eller tablet. Med en unik app får du muligheden for at gøre netop din målgruppes vej til dine produkter eller tjenester effektiv og lettilgængelig og dermed fremme salg. En app kan ligeledes være et særdeles nyttigt internt værktøj i en hvilken som helst virksomhed, da den kan strukturere og effektivisere diverse arbejdsfunktioner for medarbejderne.

app udvikling

Muligheder er uendelige, når det gælder applikationer til mobile platforme. Jeg har ekspertise i at designe og markedsføre succesfulde apps til ethvert formål, og kan derfor indgå som en del i din virksomheds app udvikling. Uanset hvilken form for virksomhed eller brand du står bag, kan en app være den helt rette løsning for dig. Det er dog et komplekst felt at kaste sig ud i, især hvis man ikke har prøvet det før. Derfor står jeg ved din side hele vejen lige fra den spæde idéfase, kommunikation til programmørerne til realiseringen.

Jeg kan rådgive og vejlede dig, der stater helt fra bunden med app-udviklingsprocessen og sørge for at du træffer de fornuftigste beslutninger for dig, din virksomhed og dit budget. Jeg kan også træde til længere inde i processen og være med til at få et app design helt i mål, så lanceringen bliver en succes. Sidst men ikke mindst står jeg klar til at hjælpe dig, der allerede har udviklet en app, men som ikke føler at den præsterer bedst muligt. Jeg har stor erfaring med optimering og kan vende en fiasko til succes ved små justeringer foretaget i tæt dialog med dig som kunde. Generelt lægger jeg stor vægt på at have kunden med i processen hele vejen igennem, så det færdige produkt afspejler den givne virksomhed og dens ambitioner. Det gøres ved at lave præcise og gennemtænkte designudkast, som danner udgangspunkt for en åben idéudvikling.

Hvis du er på markedet for superclone Replica Rolex , er Super Clone Rolex stedet at tage hen! Den største samling af falske Rolex ure online!

Skriv til mig idag.
th@theishansen.dk

Det kan være en bekostelig affære at udvikle en app, men med min indsigt i forretningsmodeller kan vi sørge for, at du rent faktisk kommer til at tjene penge på din app. Slutteligt får du med en professionelt partner i ryggen naturligvis også assistance med den altafgørende markedsføring af den færdige app på både Google Play og App Store.

Uanset hvor avancerede dine drømme for en app er, tager jeg alle henvendelserne seriøst. Ingen opgave er for stor eller for lille. Kontakt mig i dag for en uforpligtende snak om, hvordan dine app drømme kan blive til virkelighed.

Velkommen! Jeg har mange års erfaring med online markedsføring. Book et møde idag og lad mig hjælpe din forretning til bedre positionering online.

Theis
Online specialist
Vidste du..

At 82% af den danske befolkning køber online ifl. dansk statistik?

Har du et spørgsmål?

Jeg svarer gerne på spørgsmål indenfor online marketing. Skriv til min mail.

Markedsføring på Google?